• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Ölmüşlerimizin Ruhu İçin Lokma Hayrı

Sipariş Hattı

Ölmüşlerimizin Ruhu İçin Lokma Hayrı


Geleneksel tatlılardan birisi olan lokmalar ölülerin arkasından hayır olarak dağıtıldığı gibi düğünlerde, sünnetlerde, nişanlarda, açılışlarda da dağıtılmaktadır. Ölmüşlerimizin ruhu için lokma hayrı geçmişten günümüze sürdürülen bir gelenektir.


Hem manevi anlamda hem de insanlara yardım anlamında lokma dağıtmanın çok özel ve önemli olduğu bilinmektedir. Helal Lokmacı ise kaliteli malzemelerden yapılan lokmalar ile kişi sayısına göre lokmalar dökmekte ve servis etmektedir.

Lokma tatlısı hayrı


İstanbul Hayır Lokması Döktürme Hizmeti


Hayır lokması döktürme ülkemizin her bölgesi, her yöresinde yapılmaktadır. Osmanlı döneminden beri süren bir gelenek olan lokma döktürme usta ellerden yapıldığı takdirde tadanların unutamayacağı bir lezzete dönüşmektedir. Lokma tatlısı hayrı ile birlikte pek çok özelliği olan bir tatlıdır. Örneğin kolay bayatlamaz, akitli bir tatlıdır ve sıklıkla tercih edilmektedir.


Lokma döktürme ölen kişinin ruhunun huzur bulması inancı ile yaptırılan bir tatlıdır. Bu tatlıyı dağıtarak yiyen her kişinin dua okuyarak sevap işlemesine vesile olmak mümkündür. Lokma dağıtma merhum kişinin arkasından herkese dağıtılan bir tatlıdır. Manevi yönü de kuvvetli olan bu tatlı lezzeti ile de diğer tatlılardan ayrılmaktadır.


Yılların lokma dökme konusunda usta markası Helal Lokmacı tek bir sipariş ile İstanbul’daki tüm bölgelere, ilçe ve semtlere lokma dağıtım işlemini gerçekleştirmektedir. Hem uygun fiyatlı hem de lezzetli lokmaları yıllardır İstanbul’da insanların bir numaralı tercihlerinden olan Helal Lokmacı bir telefonla hizmetlerini insanlara götürmektedir.


 

Ölmüşlerin Ruhu İçin Lokma Hayrı Hizmeti Ne Kadar?


Hayır lokması döktürmek isteyen herkes firmaya ister web sitesinden ister telefon irtibat numaralarından ulaşabilir. Hayır lokması ölmüş kişilerin arkasından isteyen kişiler tarafından yaptırılabilmektedir. Hayır lokması ne zaman döktürülür diye sorulacak olursa bu zaman dilimi ölüm sonrası 7, 40 ve 52. günleri olarak sıralanabilir. Bu zaman dilimlerinde lokma döktürme işlemi yaptırılabilir.


Ölü arkasından lokma döktürme yanı sıra nişan, mevlit, işyeri açma gibi özel günlerde de lokma döktürme hizmetinden faydalanmak mümkündür. Helal Lokmacı yılların tecrübeli ustalarının ellerinden çıkan ve kaliteli malzemelerle üretilmiş lokmaları müşterilerine sunmaktadır.


Hayır Lokması Sipariş Hattı


Hayır lokması döktürmek isteyenler hem Avrupa hem de Asya’da şubesi bulunan Helal Lokmacı irtibat numaralarını arayabilir. İstanbul’un tüm semtlerine lezzetli lokma dökme işlemini yapan firmaya günün her saati ulaşmak mümkündür.
 

Helal Lokmacı lezzetli lokmalarını tamamen hijyenik koşullarda üretmektedir. Hijyen konusunda denetimlerin tam olarak yapıldığı onaylı üretim alanlarında üretimlerini gerçekleştiren firma özel dağıtım araçları ile lokma dağıtım bölgesine giderek kusursuz hizmetini sunmaktadır.  


Lokma dökme fiyatları ise kişi sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. En kaliteli malzemeler ile hazırlanan lokmalar en uygun fiyatlarla tüketicilere sunulmaktadır.

500 kişilik lokma dökme hizmeti kişi sayısına göre artmaktadır.


Kaç kişilik lokma olacağı firmaya önceden belirtildiği takdirde tam tarihinde ve saatinde lokmalar sunuma hazır hale getirilmektedir.

Daha detaylı bilgi ve lokma sipariş için 0 553 862 96 95 irtibat numaralarını arayabilirsiniz.


Sipariş Hattı


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim