• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Gebze Çayırova'da Beytullah Bey, Merhum Babası Mehmet Zeki Tunçer Ruhuna Hayır Lokması Döktürdü

Gebze Çayırova'da Beytullah Bey, Merhum Babası Mehmet Zeki Tunçer Ruhuna Hayır Lokması Döktürdü


Gebze Çayırova'da, Beytullah Bey, dün, babası Mehmet Zeki Tunçer'in ruhuna hayır lokması döktürdü. Helal Lokmacı firması tarafından gerçekleştirilen dağıtımda, 700 kişilik lokma dağıtıldı.

Beytullah Bey, babasının ölümü üzerine onun hayrına hayır lokması dağıtmak istediğini belirterek, "Babam çok merhametli ve iyi kalpli bir insandı. Onun ruhunun şad olması için bu hayrı yapmak istedim. İnşallah, bu lokmalar onun ruhuna ulaşır ve ona sevap olur." dedi.

Helal Lokmacı firmasının sahibi de, Beytullah Bey'e teşekkür ederek, "Bu tür hayırlar, insanların gönüllerini kazanan ve sevap kazandıran güzel bir davranıştır. Beytullah Bey'in bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Dağıtım, Gebze Çayırova Merkez Camii önünde gerçekleştirildi. Lokma dağıtımı sırasında, Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Müşteri Memnuniyeti

Hayır lokması dağıtımının ardından, Beytullah Bey, Helal Lokmacı firmasına teşekkür ederek, "Lokmalar çok lezzetliydi. Herkes çok memnun kaldı. Bu hayrı gerçekleştirirken bize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz." dedi.

Helal Lokmacı firmasının sahibi de, "Beytullah Bey'in memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu hayra vesile olduğumuz için mutluyuz." dedi.

Dua

Lokma dağıtımı sırasında, Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Beytullah Bey, babasının ruhuna dua ederek, "Babam, senin ruhun şad olsun. Allah seni cennetinde cömertlikle karşılasın." dedi.

Lokma dağıtımı, Beytullah Bey ve babasının sevenlerinin dualarıyla sona erdi.



  17.10.2023 tarihinde eklendi.   281 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim