• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Lokmacı Kiralama
Kanber Lokma 1507 3 Yorum

Sipariş Hattı

Kültürümüzün damak tadı bakımından önemli sembollerinden olan ve aynı zamanda dayanışmayı, yardımlaşmayı konu alan lokma kültürü, günümüzde de yaygın bir şekilde uygulanıyor. Leziz bir damat tadı olan, şerbetli tatlılara göre uygun maliyeti ve daha hafif bir tüketim özelliği sunması bakımından tercih ediliyor.

Lokmacı Kiralama İstanbul

Dini etkinlik ve organizasyonlarda hayır ve ikram amacıyla, cenaze, mevlid ve davetlerde misafirlere sunuluyor. Biz de ihtiyaç olan bu hizmeti tüm noktalarda insanımızla buluşturmak için profesyonel ekipman ve özverili çalışma arkadaşlarımızla uyguluyoruz. Firma olarak temizlik, hijyen ve kaliteli malzeme anlayışıyla; damat tadına uygun ve lezzetli bir şekilde lokma arabası kiralama hizmeti veriyoruz. Etkinliklerinizden en az bir hafta önce bize ulaşarak; sorunsuz bir sunum için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Lokma Döktürme ve Saray Lokması Döktürme Hizmeti

Bu kültürü yaşatmak, davetlilerinize ve misafirlerinize beğeni oranı yüksek bir lezzet sunmak için Helal Lokma olarak firmamızı tercih edebilirsiniz. Lokma arabaları ve lokmacı, gerekli olan tüm malzemeler ve ekipmanlarla birlikte hazır olarak hizmet verir. Lokma dökme konusunda uzman aşçılarımız, kaliteli ve taze malzemelerle damak tadına hitap eden lokmalar hazırlamaktadır.,

Lokmacı Kiralama Servisi

Lokma üretim makinelerimiz temiz ve hijyeniktir. Lokmacı kiralama fiyatına nakliye, özel kostümlü kokma ustası dahildir. Etkinlik tarihinden en az 1 saat önce belirlenen noktada hizmete hazır şekilde konumlanmaktadır. Her türlü etkinliğinizde ve hayır ikramlarınızda lokmacı arabası kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Hayır Lokmacı Kiralama

Lokma tatlısı, hazırlama ve tüketim süreci ele alındığında taze tüketilen bir yiyecektir. Bu nedenle herkes tarafından beğenilmektedir. Hayır işlerinde ve ikramlarda hafif bir tatlı olması ve ekonomik maliyetli olması nedeniyle çokça talep görmektedir. Yapım aşamasında ilk olarak hamur yağda karıştırılarak kızartılır ve soğuk şerbete aktarılır.

 

En Uygun Lokmacı Kiralama Fiyatı 2.500 TL den Başlamaktadır.

İzmir'de ayrı bir öneme sahip lokma, ülkemiz genelinde hemen her şehirde herkes tarafından beğenilen ve popülerliğini her geçen gün artıran bir yiyecektir. İkramlarda, düğün ve davetlere, sünnet düğünlerinde, açılışlarda, cenazelerde, Ramazan etkinliklerinde ve iftar programlarında tercih edilmektedir. Helal lokma hayır lokması kiralama hizmeti ile müşterilerine hizmet vermektedir. Lokmacı kiralama hizmetimiz şimdilik sadece istanbul için geçerli olup uygun fiyatlara lokmacı hizmeti sağlamaktayız.


Sipariş Hattı


Yorumlar (3)


  • avatar

    Ayşe kırman 4 yıl önce

    Geçtiğimiz hafta Gebze Darıca’da rahmetli babamız Mustafa Kirman hayrına lokma döktürdük çok memnun kaldık. Temiz hijyenik ve ilgili personelleri var. Öğlen namazı çıkışı istedik erkenden geldiler çok güzel dağıtım yaptılar. Çok teşekkür ediyoruz.

  • avatar

    Gülsüm Yüzer 4 yıl önce

    Lezzetli lokmalarınız güler yüzlü ilgili alakalı ekibinizle muhteşem işleri kusursuz bir şekilde yapıyorsunuz. Çok teşekkür ederim iyi ki Helal lokmam firmasını tercih etmişim

  • avatar

    Furkan Utar 4 yıl önce

    Bir ay öncesi babaannemin ruhuna Helal lokmam firmasına lokma döktürdüm çok memnun kaldım.Bir o kadar lezzetli lokmaları var.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim