• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Seyyar Lokmacı Fiyatları
Kanber Lokma 3423 2 Yorum

Sipariş Hattı

Osmanlı döneminden beri yüzyıllardır süre gelen lezzetlerden birisi olan lokma, etkinlik ve davetlerde en çok tercih edilen, yüzlerce kişiye aynı anda sunulabilen bir tatlıdır. Genellikle hayır için lokma döktürme ve seyyar lokmacı kiralama hizmeti temin edilir. Hazırlık ve sunum süreçlerinde temizlik ve hijyene maksimum ölçüde dikkat edilmesi gerekir.

İstanbul Seyyar Lokmacı Fiyatları

Helal Lokma olarak firmamız, İstanbul genelinde tüm semtlerde lokma döktürme hizmeti sunmaktadır. Lokma hazırlama ve pişirme sırasında temizlik ve hijyene özen gösterilir ve taze ürünler kullanılır. Herkes için damak tadına uygun bir tatlı çeşididir. Dilediğiniz kadar kişi sayısına göre lokmacı kiralama hizmetimizden yararlanabilir, davetlerinizde misafirlerinize beğenecekleri bir ikram sunabilirsiniz.

 

Lokma Döktürme Hizmeti

Tamamıyla sağlıklı olarak, belirlenen kişi sayısına göre damak tadına uygun şekilde lokma döktürme çalışması yapmaktayız. Geleneklerimize uygun hazırlanan bu yiyecek hazırlanırken katkı maddesi kullanılmaz. Halka açık bir şekilde, titiz ve özverili bir ustalıkla yapılır. Bu sayede kaliteli ve lezzetli sonuçlar elde edersiniz. Tatlıyı ikram ettiğiniz kişiler tadını beğenecektir. Helal Lokma yılların verdiği organizasyon deneyimini ustalıkla birleştirerek, etkinliklerinizde misafirlerinize de davetlilerinize en iyi şekilde hizmet etmektedir.

Seyyar Lokmacı Fiyatları En Ekonomik 2.500 TL den Başlamaktadır.

Yöresel lezzetlerden birisi olan ve Türkiye'nin neredeyse tüm bölgelerinde tercih edilen lokma tatlısı, özel dökme teknikleri kullanılarak, teknolojik aletlerle firmamız tarafından servis edilmektedir. Konumunuz nerede olursa olsun, seyyar lokmacı arabası ve gerekli malzemelerle birlikte; lokmacı elamanı da dahil hizmet vermekteyiz. Vatandaşlara hazırlandığı noktada sunulan ve taze bir şekilde servis edilen lokma tatlısı, taşınabilir olduğundan her türlü mekanda tercih edebileceğiniz bir hizmettir.

Lokma Arabası Kiralama

Önemli günlerin özel tatlısı olarak betimlenen lokma tatlısı, düğün, sünnet, nişan, cenaze, açılış ve davet gibi tüm etkinliklerde sunulmaktadır. Mobil cihazlarla dilediğiniz yere götürülerek hazır hale getirilir. Pişirilmeye başlandıktan bir süre sonra, yine hazırlandığı alanda konuklara ve vatandaşlara ikram edilir. Lokma hazırlama işlemi profesyonel ve dikkatli bir çalışma gerektirir. Ürünlerin hazırlanması, malzemelerin belirli oranlarda kişi sayısına göre kullanılması ve güler yüzlü bir şekilde servis edilmesi gerekir. Helal Lokma bünyesinde sizler için lokma arabası kiralama hizmetini, ekonomik fiyatlarla sunuyoruz

Seyyar Lokmacı kiralamak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Helal lokma olarak sizlere uzun yıllardır profesyonel hizmet sağlamaktayız.  iletişim 0 553 241 40 67 


Sipariş Hattı


Yorumlar (2)


  • avatar

    Sevda Kaymaz 4 yıl önce

    Gerçekten çok lezzetli lokmaları var.Ellerine emeklerine sağlık işinizi kusursuz bir şekilde yapıyorsunuz teşekkürler

  • avatar

    Esra Kartal 4 yıl önce

    13 Aralıkta lokma döktürecektik Kartal’a geliyor musunuz?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim