• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Tuzla Hayır Lokması Fiyatları

Sipariş Hattı

Tuzla hayır lokması fiyatlarının herkesin bütçesine uygun olması nedeniyle hayır işlemek isteyenlerin profesyonel destek almasını mümkün hale getiriyor.

Tuzla Hayır Lokması Fiyatları

Günümüzde ise bu sistem profesyonel firmalar aracılığıyla yürütülmekte ve cenaze sahiplerinin büyük uğraşlar vererek taziyeye gelenlere ikram hazırlamasına gerek kalmamaktadır.

Tuzla hayır lokması fiyatlarımız en az 500 kişilik olarak hesaplanmaktadır. İstanbul'un en lezzetli hayır lokmacısını tercih etmek isterseniz, Helal Lokma firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Tuzla'da hayır lokması dağıtmak isteyenler için en uygun fiyatlarla hizmet veren Helal Lokmacı Firması'na hoş geldiniz!

Fiyatlarımız:

500 Kişilik:    4.000 TL

1.000 Kişilik: 6.000 TL

2.000 Kişilik: 9.000 TL

Fiyatlarımıza Dahil Olan Hizmetler:

Lezzetli ve taze lokma

Deneyimli ve güler yüzlü personel

Hijyenik lokma döküm ekipmanı

Döküm sonrası alan temizliği

Tuzla Hayır Lokması

Tuzla Hayır Lokması Döken Firmalar

Lokma tatlısı hayır için dağıtılan ikramların en başında gelir. Lokmayı hayır işlerinde baş tacı yapan lezzeti ve mütevazi oluşudur.

Un, şeker, tuz, su ve maya gibi az malzeme kullanılarak hazırlanan lokmanın hem yapması kolay hem de fiyatı uygundur. Tuzla hayır lokması döken firmaların fiyatlarının makul olmasındaki bir diğer önemli nokta ise dağıtılma sebebinin manevi bir boyuta sahip olmasıdır.

Böylece hayır yapmak veya ölmüşlerinin arkasından mevlit okutmak isteyenlerin hayır işinden mahrum kalmaması istenir. Helal Lokma firması olarak en lezzetli lokmayı yerinde döküyor, misafirlerinize sıcak bir şekilde servis ediyoruz.

Tuzla hayır lokması fiyatlarımızı öğrenmek isterseniz firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Tuzla'da Lokmacı Fiyat

Tuzla Hayır Lokması Hizmeti

Herkes tarafından sevilen lokma tatlısı sipariş günü işinin ehli ustalarımızca erkenden mayalanır ve yerinde servise hazır hale getirilir.

Dağıtım yapılacak yere seyyar araba ile gelen ustalarımız kızgın yağda lokmaları kızartarak, sıcak şerbete atar ve çıtır halde davetlilere ikram ederler. Dini ve özel günlerde, mevlitlerde, düğün ve sünnet töreninde, ölen kişinin arkasından veya ölüm yıl dönümlerinde döktürülen lokma, uzman firmalarca hazırlanmalıdır.

Amatör firmalarla çalışıldığında lezzeti tüketenler tarafından beğenilmeyecek, ziyan olacaktır. Helal Lokma firmamız, 15 yılı aşkın süredir İstanbul'un her semtinde hayır lokması dökerek sayısız referans edinmiştir.

Profesyonel Tuzla hayır lokması hizmeti için Helal Lokma'ya telefon numaraları, mail adresi veya şubeleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Tuzla Lokma Döktürme Hizmeti

Tuzla Hayır Lokması Kiralama Servisi

Helal Lokma firması olarak hazırladığımız hayır lokmasının her aşamasına önem veriyor, çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.

Mayalama, lokma dökme ve servis sırasında hijyene dikkat ediyoruz. Hazırlık aşamasında kullandığımız malzemeleri kaliteli markalardan seçiyoruz. Profesyonel ekip arkadaşlarımız ve ustalarımızca yürütülen Tuzla hayır lokması kiralama servisimiz müşteri memnuniyet odaklı çalışmaktadır.

Davetlilerinize sunduğumuz servis sırasında hijyene önem veriyor, servis ekipmanlarımızı dağıtım yapılacak yere ambalajlı olarak getiriyoruz. Ustalarımız ve servis elemanlarımız eldiven, galoş ve önlük kullanarak hizmet vermektedir.

Tuzla Lokmacı Telefon

En Uygun Tuzla Hayır Lokması Firması

Hayır lokması şerbetli ve şerbetsiz olmak üzere iki farklı şekilde hazırlanmaktadır. Müşterilerimizin isteğine göre hazırladığımız hayır lokması daha çok şerbetli olarak tercih edilmektedir.

Her ne kadar İzmir ile özdeşleşen bir lezzet olsa da İstanbul'un en lezzetli lokmacısı olarak hizmet almanızı sağlıyoruz. En uygun Tuzla hayır lokması firması arıyorsanız, firmamızın yüksek kalitede verdiği hizmetten şaşmamanızı öneriyoruz. Lokma işi ustalık ister.

Tuzla'da lokma döken firmaların fiyatlarına baktığınızda hepsinin birbirine yakın olduğunu görürsünüz. Bu nedenle fiyat araştırması yaparken dikkat etmeniz gereken diğer hususlar; firmanın sektörde verdiği hizmet süresi ve referanslarıdır.

Firmamızla irtibata geçtiğiniz ilk andan itibaren özel ilgiyle karşılanırsınız. Memnuniyetinizin hazırladığımız lokmanın kalitesiyle ve servisiyle de sürdürmeniz için özverili çalışmalar yürütüyoruz.

Tuzla Hayır Lokması Fiyatları Ne Kadar?

Hayır lokması fiyatlarımız 500 kişilik organizasyonlarda 5.000 TL'dir. 5.000 kişiye kadar siparişleriniz için fiyat politikamıza internet sitemizden ulaşabiliyorsunuz.

Özel siparişleriniz olması halinde Helal Lokma iletişim numaralarımızdan bizleri arayarak veya form doldurarak fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

 

Sipariş Hattı


Yorumlar (9)


  • avatar

    Serdar Kaya 4 yıl önce

    Bu hizmeti bir arkadaşımın sosyal medya hesabından paylaşım yaptıgında rastladım.Bende annem ve babamın ruhuna nasıl birşey yaparım diye düşünürken bu hizmet çok hoşuma gitti ve helal lokmam firması çok güzel işlere vesile oluyorsunuz yolunuz açık olsun çok memnun kaldım.

  • avatar

    Sevda Korkmaz 4 yıl önce

    Babaannemin ruhuna ve Korkmaz ailesinin geçmişlerinin ruhuna Cuma namazı çıkışı 1500 kişilik hayır lokması döküp dağıtımını yaptılar.Lezzetli lokmaları sıcak olarak ikram ettiler biz hayır sahibi olarak çok memnun kaldık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

  • avatar

    Eda Yıldız 4 yıl önce

    Arkadaşım daha öncesi Helal Lokmam firmasına hayır lokması döktürmüştü. Bende tavsiyesi üzerine sitemizin girişinde yeni doğan bebeğim için böyle bir hizmetten faydalandım. Gerçekten güzel bir hizmet her şeyi hazırlayıp güzel ve muazzam bir şekilde işlerini yapıyorlar.Hayırlı kazançlarınız olsun inş

  • avatar

    Fatma Kurnaz 4 yıl önce

    İki hafta önce merhume annem için hayır lokması döktürdüm.Herşey için teşekkür ederim ustalarımızın ellerine sağlık hayırlı kazançlarınız olsun

  • avatar

    Hülya Ateş 4 yıl önce

    Kardeşler arasında merhume annemizin ruhuna hayır lokması dağıttıralım diye konuşup firma arayışına girdiğimizde helal lokmam firması ile karşılaştım. İletişime geçtiğimde doğru bir karar vermişiz dedim ve gerçektende firma olarak beni yanıtmadılar.İşlerini kusursuz bir şekilde yapıp her defasında bir isteğiniz varsa yapalım diyen güler yüzlü bir çalışma ekibi Allah razı olsun sizlerden bereketli işleriniz olsun

  • avatar

    Resul Arı 4 yıl önce

    Bir ay önce cami çıkışında 1000 kişilik merhum bababamın ruhuna lokma döktürdüm. Özverili bir şekilde titizlikle lokmaları döküp dağıtımını yaptılar. Çalışan arkadaşlar anlayışlı ayrıca güler yüzlü işlerinde de başarılılar. Bol kazançlarınız olsun

  • avatar

    Veysi Gür 4 yıl önce

    Gerçekten işinde çok başarılı bir firma bol kazançlarınız olsun

  • avatar

    Ahmet Sayar 4 yıl önce

    Tuzla’da 1000 kişilik lokma döktürecektik ortalama fiyat ne kadara gelir?

  • avatar

    Hüsniye Çelik 4 yıl önce

    Merhabalar bizde Tuzla’da cami çıkışında 800 kişilik lokma döktürecektik.Fiyat nedir?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim