• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Gebze Hayır Lokması
Admin Hayır Lokması 4581 10 Yorum

Sipariş Hattı

Helal Lokma firması olarak Gebze hayır lokması kiralama ihtiyacınız olduğunda deneyimli ekip arkadaşlarımızla istediğiniz her yere geliyor, İstanbul'un en lezzetli lokmasını döküyoruz.

Gebze Hayır Lokması Hizmeti Veren Firmalar

Hayır lokması hizmeti almak istediğinizde Gebze'de bu işi yapan çok sayıda firma ile karşılaşırsınız. Lokma dökme işi profesyonellik gerektirdiğinden doğru firmayı bulmak kaliteli ve lezzetli lokmayı misafirlerinizle buluşturmanız için önemlidir.

Helal Lokma firmamız, 15 yılı aşkın süredir lokma hizmeti veren, sektörün köklü firmaları arasında yerini almıştır. Kullandığımız malzemeler birinci kalitedir.

Hal böyle olunca lokmanın tadı ve lezzeti tam yerinde olmakta, yiyenlerin memnun kalmasını sağlamaktadır.

Gebze hayır lokması hizmeti veren firmalar arasında karar vermeden önce referanslarımızı inceleyebilir, içiniz rahat bir şekilde bizleri tercih edebilirsiniz.

gebze lokmacı firması

En Ucuz Gebze Hayır Lokması Firması

Helal Lokma firması olarak lezzeti ve kıvamı tam yerinde lokmalar hazırlıyoruz. Bilindiği üzere lokma tatlısı çok az malzeme ile hazırlanır.

Malzemesinin az olmasına rağmen usta ellerin hazırladığı lokma herkes tarafından beğenilerek tüketilir. Uzun yıllardır lokma mayalayan lezzet ustalarımız sayesinde lokmanın cezbedici tadıyla buluşma fırsatı bulacaksınız.

En ucuz Gebze hayır lokması firması arıyorsanız, lokma fiyatları genellikle tüm firmalarda standart olarak belirlenmiştir. Bu nedenle lokmada önemli olan kaliteli hizmet veren bir firma tercih etmenizdir.

lokmacı gebze

Gebze Hayır Lokması Kiralama Hizmeti

Hayır lokması kiralama hizmeti genellikle cami önlerinde cemaate dağıtılmak amacıyla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra hayırseverler şehrin en işlek caddelerinde lokma döktürmektedir.

Gebze hayır lokması kiralama hizmetimizi cenaze defin işlemlerinden sonra, ölen kişinin arkasından düzenlenen mevlitte veya yakınları tarafından ölüm yıl dönümlerinde veriyoruz. Böyle bir günde dualar eşliğinde ikram edilen lokma ölen kişinin ruhuna hediye edilmektedir.

Hayır sahibinin firmamızı arayarak sipariş vermesi halinde hayır lokması dökme ve dağıtma işlemlerinin tamamıyla bizler ilgileniyoruz.

Ayrıca cenaze nedeniyle lokma döktürmek istenilmesi halinde seyyar aracımızın üzerine merhumun adını ve soyadını yazarak, tüm duaların ve Fatiha'ların ulaşmasına vesile olmayı amaçlıyoruz.

gebze hayır lokması

Gebze Hayır Lokması Kiralama Fiyatları

Helal Lokma firmamız, lokma kiralama fiyat politikasını 500 kişilikten 2.000 kişiliğe kadar belirlemiştir. Gebze hayır lokması kiralama fiyatlarımıza internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Standart ölçülerin dışında hizmet almak istediğinizde irtibat numaralarımızdan firmamızı arayabilir, mail atabilir veya web sitemiz üzerinden form doldurabilirsiniz. Gebze hayır lokması fiyatlarımıza nakliye, lokma dökme ve servis hizmetleri dahildir.

Gebze Lokma Hizmeti

Firma olarak yeni nesil lokma olarak nitelendirilen çikolatalı lokma hizmeti veriyoruz. Özellikle aile toplantılarında, iş yeri açılış organizasyonlarında ve sünnet düğünü gibi etkinliklerde sıklıkla tercih edilmektedir.

Gebze çikolatalı lokma hizmetimizden yararlanmak isterseniz, firmamızı arayarak fiyat bilgisi alabilir, hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Yeni gelişmeleri yakından takip ederek ürünlerine entegre eden Helal Lokma, en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaya devam etmektedir.

gebze hayır lokmacısı

Neden Helal Lokma?

Uzmanlık ve profesyonellik gerektiren lokma ancak doğru firmalara döktürüldüğünde lezzetli bir tatta tüketilebilmektedir. Ayrıca Helal Lokma firması olarak ürünlerimizde zararlı olabilecek hiçbir katkı maddesine yer vermiyoruz.

TSE ve ISO belgesine sahip olmayan hiçbir ürün kullanmıyoruz. Kullandığımız tüm malzemeler her müşterimiz için özel olarak açılmaktadır.

Hazırlığı kadar dağıtım işlemlerini de itinayla yapıyor, herkesin lezzete sıcak bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz.

Gebze'de Hayır Lokması: Lezzeti Her Yere Taşıyoruz!

Gebze'de hayır lokması dağıtmak isteyenler için en uygun fiyatlarla ve en kaliteli hizmetle yanınızdayız!

Helal Lokmacı Firması olarak:

Gebze'nin her yerinde istediğiniz saatte ve konumda lokma dökümü hizmeti veriyoruz.
1000 kişilik lokma 6.000 TL'den başlayan uygun fiyatlarla hizmet sunuyoruz.
Mevlid, hayır, açılış ve toplantı gibi özel günleriniz için lezzetli ve hijyenik lokma dökümü yapıyoruz.
Seyyar lokma arabası kiralama hizmeti ile lokma dökümünü dilediğiniz yere taşıyoruz.


Gebze Hayır Lokması Hakkında Bize En Çok Sorulan Sorular.

Gebze Hayır Lokması Kaç Kişilik Oluyor? En Az Kaç Kişilik Olduğunda Geliyorsunuz?
300 Kişilik Lokma Fiyatı Ne Kadar?
Gebze Hayır Lokması Kişi Başı Fiyatlarınız Kaç Paradır? Gebze Hayır Lokması Kiralama Fiyatlarınız Ne Kadar?
Eve Lokma Yolluyor Musunuz? Seyyar Lokma Arabanız Var Mı?
Gebze Hayır Lokması Servisiniz Nerede Ve hangi Şehirlerde Hizmet Veriyor?
Gebze Hayır Lokması Tabakta Kaç Tane Oluyor? Lokma Dökme Gün Boyu Devam Ediyor Mu?
Gebze Hayır Lokması Ne Demektir ?
Gebze Hayır Lokması Kaç Kişi Geliyor? Cami Çıkışın da Lokma Oluyor Mu?
Gebze Hayır Lokması Türkiyenin Hangi Şehirleri Ve İllerinde Hizmet Veriyor?
Gebze Hayır Lokması Olarak En Uygun Fiyatınız Ne Kadar?
Cenazemiz Var Lokma Döktürmek İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Bu Sorular ve Benzeri Sorularınız Varsa Bizi Çekinmeden Arayıp Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. İletişim 0 553 241 40 67


Sipariş Hattı


Yorumlar (10)


  • avatar

    Hasan 2 yıl önce

    1000 kişilik hayır lokması dağıtmak istiyorum kacpara tutuyor Gebze'de dağıtılacak

  • avatar

    Yavuz Kerim 4 yıl önce

    İki hafta önce sanayi sitesindeki iş yerimin önünde 1000 kişilik merhum babamın ruhuna Helal Lokmam firması tarafından hayır lokması dağıtımı yaptırdım. Gerçekten işlerinde profesyonel bir ekip ayrıca hijyen kurallarına çok dikkat ederek çalışmaları herşeyden önce güler yüzlü olmaları kesinlikle hiç düşünmden hayır lokması döktürebilirsiniz.Hayırlı bol kazançlarınız olsun

  • avatar

    Sinem Demir 4 yıl önce

    İki hafta önce anneannemin ruhuna 1500 kişilik hayır lokması döktürdüm. İşlerinin ehli olan helal lokmam firması tertemiz hijyen koşullarında lokmaları sıcak sıcak pişirip dağıtımını gerçekleştirdiler. Hiçbir şeye karışmadık her şeyi eksiksiz olarak yaptılar teşekkürler emeklerinize ve ellerinize sağlık

  • avatar

    Kadir Erol 4 yıl önce

    Tesadüfen caddede hayır lokması dağıtımını yaparken karşılaştım.Tabiki lokmalarının lezzetini tatmadan geçmedim gerçekten harika işinizi çok güzel yapıyorsunuz. Bende iletişime geçip hayır lokması için helal lokmam firması ile anlaşmamı sağladım çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza

  • avatar

    Dilara Çiftçi 4 yıl önce

    Harika bir ekip her şey için teşekkürler ellerinize emeklerinize sağlık benim için böyle anlamlı bir günde her şeyi titizlikle ve güler yüzle yaptılar ki herkese tavsiye ederim iyi ki Helal Lokmam tercih etmişim.

  • avatar

    Salih Sönmez 4 yıl önce

    Lezzetli ve hijyen bir ortamda lokma dağıtımı yapan Helal Lokmam firmasına öncelikle çok teşekkür ederim. Benim için önemli olan bu günde rahmetli babamın ruhuna 1500kişilik lokma dağıtımı yaptırdım. İşlerinde profesyonel bir ekip emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Lokma döktürmek isteyen herkese tavsiye ederim.

  • avatar

    Murat Cuhadar 4 yıl önce

    İş yerimin önünde hayır için 500 kişilik lokma döktürdüm. Ekip olarak işlerini gerçekten özverili bir şekilde yapıyorlar. İstediğim saatte gelip lokma dağıtımını yaptılar.Güler yüzlü işini titizlikle yapan bir firma olan Helal Lokmama teşekkür ederim

  • avatar

    Sevda Ataç 4 yıl önce

    İşinizde ki özverili çalışma ilginiz alakanız için teşekkür ederim.1000 kişilik abimin ruhuna lokma döktürdüm emeğinize sağlık hayırlı kazançlarınız olsun

  • avatar

    Leyla Çuhadar 4 yıl önce

    Evimizin yakınında ki cami önünde lokma dagıtımı için helal lokmam firması ile telefon görüşmesi sonucunda anlaşma yaptık.1000 kişilik hayır lokması için arkadaşlar gelip lokma dagıtımını zamanında ve lezzetli bir şekilde yapıp dagıttılar ellerine emeklerine sağlık.

  • avatar

    Aslı Gürbüz 4 yıl önce

    900 kişilik bir lokma döktürecektik kaç TL’ye geliyor?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim