• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Lokmacısı
Admin Lokma 5146 9 Yorum

Sipariş Hattı

Türk adet ve geleneklerinin baş tatlıları arasında yer alan lokma tatlısı birçok amaç ile kullanılır. Lokma tatlısı yıllardır zevk ile yediğimiz tatlıların başında gelen bir tatlı olmaktadır. Bu sebeple birçok konu ve olayda ilk aklımıza gelen hayır lokmacısı olur.

Hayır Lokmacısı Kiralama 

Her zaman yardıma hazır olan bu tatlıcılar büyük mevlit ve davetlerde kurtarıcı niteliği taşırlar. Bu adet bize neredeyse atalarımızdan kalan bir miras olmaktadır. Bu yüzden bizim için çok önemli bir yeri olan lokma tatlısı hayır ve sevap dolu davetlerimizin de baş meleği olmaktadır.

Lokma Tatlısı Ne Amaçlar İle Dağıtılabilir?  

Adı üstünde lokma tatlısı aslında hiçbir amaç olmadan bile yenilecek olan bu tatlı birçok amaç ile yaptırılıp servis yapılıyor. Yaptıran yerler kendilerine genellikle hayır lokmacısı adını veriyorlar. Hayır lokması ülkemizde en çok mevlit, Yasin, sohbet, sene devri, kuran okutma gibi durumlarda yaptırılan ve dağıtılan bir tatlı olmaktadır. Bunun dışında dışın da ise özel günlerde yani mübarek özel günlerde en çok tercih edilen bir tatlı türüdür. Bu özel günler kandiller ve hayır işlenecek Allah rızası için kabul gören özel günler olmaktadır. Ayrıca Müslümanlar için bayram sayılan Cuma günlerinde de çok fazla dağıtılan bir tatlı olmaktadır.

Lokma Tatlıcısı Kiralama

Bu tatlıyı dağıtan kişiler birçok amaç ile dağıtırlar. Ölmüşleri ruhu için, kendilerine sevap kazanmak için ve en önemlisi Allah rızası için yaptırılıp dağıtılır. Bu tatlı hafif bir tatlı olduğu için bu kadar çok bu tarz alanlarda kullanılır. Eğer bu tarz bir tatlı satan yer arıyorsanız birçok ilde bu tatlıyı sipariş alan yerler bulmanız mümkün olmaktadır. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde çok fazla yaptırılan bu tatlı için internetten araştırma yaparak yerlerini öğrenebilirsiniz. Birçok yer telefon ile sipariş imkanı da sağlıyor. Bu sayede rahatlıkla sizde bu tatlıcılardan bu siparişleri vererek kendi istediğiniz durum için dağıtabilirsiniz.


Sipariş Hattı


Yorumlar (9)


  • avatar

    Selin Hender 4 yıl önce

    İşlerindeki özverli çalışmaları ilgi ve alakaları için herkese teşekkür ederim. İki hafta önce hayır lokması döküp dağıtımını yaptılar. Bu hizmet gerçekten çok güzel düşünülmüş hayırlı kazançlarınız olsun bereketli olur inş

  • avatar

    Hasan Altın 4 yıl önce

    Merhum babamın hayrına hayır lokması döktürmek istedim ve araştırma yaparken Helal Lokmam firması ile karşılaştım hemen iletişime geçtim istediğim yer ve mekanı belirterek kaç kişilik olması gerektiğini bildirdim. Ustalarımızın ellerine emeklerine sağlık iyi ki tercihimi sizden yana kullanmışım başarılı bir ekip yolunuz açık olsun.

  • avatar

    Merve Bozkurt 4 yıl önce

    Kızım dünyaya saglıklı olarak geldi ve eşimle bir karar verip hayır lokması döktürüp dağıtımını gerçekleştirmek istiyorduk bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine helal lokmam firmasını aradık mükemmel ötesi leziz lokmaları yapıp dağıtımını yaptılar.Hayırlarımıza bu mutlu günümüzde vesile oldular ustalarımızın emeklerine ellerine sağlık

  • avatar

    Rukiye Caymaz 4 yıl önce

    Evimde merhume ablam için mevlit okutmak istedim ve daha farklı ne olabilir diye araştırma yaparken helal lokmam firması ile karşılaştım ve iletişime geçip bilgi aldıktan sonra evimizin önünde işlek olan caddede hayır lokması dagıttırdım ustalarımızın ellerine saglık

  • avatar

    FATİH ATMACA 4 yıl önce

    Eve dönüş yolunda lokma arabasını görüp de sıraya girdim aldım. Sıcak lokmalar için çalışanlarin ve hayır lokması döktüren kişinin yüreğine sağlık. Güzel bir uygulamaymis beğendim.

  • avatar

    Aynur 4 yıl önce

    Geçen sene gebeyken karsilasmistim lokma arabasiyla. Almak isteyip de kalabalığa giremeyip alamamistim. Bir calisan beni karnım burnumda fark edince arabadan inip eliyle büyük bir porsiyon hayır lokması vermişti. Hiç unutmuyorum o anı. Çalışanları da işlerine bu kadar harika sarılıyolar. Bunu unutmayın. Gerçekten sevap işlemek istiyosaniz illaki burayı arayın.

  • avatar

    Bayram Koç 4 yıl önce

    Dün ilk kez sizin firmadan lokma döktürdüm daha önce Bağdat caddesinde karşılaşmıştım sizlerle o gün başkasının hayrını yapıyordunuz dünde benim hayrıma vesile oldunuz öncelikle Güler yüzünüz hızlı servisiniz ve enfes lokmalarınız için teşekkür ederim inanın çok memnun kaldım allah hayrımı kabul eder inşallah aldığınız parayı sonuna kadar hakediyorsunuz

  • avatar

    Pınar Aktuğ 4 yıl önce

    800 kişilik lokma döktürmek istiyoruz fiyatı ne kadar oluyo?

  • avatar

    Esra Gür 4 yıl önce

    İyi günler lokma döktürmek istiyoruz.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim