• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Okullarda Hayır Lokması Dağıtımı

Okullarda Hayır Lokması Dağıtımı


Lokma Dökme Arabası

Lokma Dökme Arabası hizmetimiz İstanbul genelinde devam ediyor. Lokma Döktürmek istediğinizde bir telefon kadar yakınız.

Lokmanın tadı sokakta güzeldir, ancak insanlar seyyar lokmacılara güvenmiyor.Bu yüzden samimi sokak lokmacılarından uzak durup dükkanlara yöneliyorlar. Her zaman seyyar olarak satılan tatlıların hijyeninin korunması zor oluyor, bir çok tatlıcı da bu hijyeni koruyamıyor.İnsanlar da haklılar dükkanlara yönelmek konusunda. Ancak şirketimiz belirli yerlerde seyyar olarak  lokma döküp satmak üzerine kurulmuş değil, özel siparişle ekipmanlar hazırlanıp dağıtılması istenen bölgeye hijyen kurallarınca stant kuruyoruz.Sipariş alındığında taze ürünleri sunuyoruz. Bunu da en kaliteli hizmetle en uygun şekilde yapıyoruz.

Hayır Lokması Dağıtımı İstanbul
Lokma Dökme Arabası Kiralama

İnsan sağlığı en önem verdiğimiz unsurdur.Yiyecek sektöründe  malzeme kalitesi insan sağlığını çok etkiler bu yüzden ürünlerimizde en iyi kaliten malzemeler kullanıyoruz. Genel olarak hayır işleri için yaptığımız bu lokma işini daha fazla para kazanmak hırsıyla bazı düzenbazlar kalitesiz malzeme ve ekipmanlar kullanıyor. Bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılmalıdır. Özellikle hayır işine aracı olan şirketlerin veya şahısların daha bir dikkatli davranması gerekiyor bu hayır lokması dağıtım işinde.

İstanbul Lokma Döktürme Firması

Şirketimizin temel prensibi düşük fiyat yüksek kalitedir, fiyatımızın uygunluğu hayır işi yapmak isteyen kimseyi mağdur etmemektir.Hayır işi yapılıyorsa kimsenin ağzına laf vermemek gerekiyor, adabıyla yapılması gerekiyor. Bu yüzden aracı şirketi iyi seçmek gerekiyor. Ancak şuan burada bulunuyorsanız aracı şirketi doğru seçmişsinizdir. Gerek seyyar stant kalitesi,gerek personel kalitesi ve gerek malzeme kalitesiyle üstün bir performans sağlıyoruz.

Hayır Lokması Dağıtımı İstanbul/Pendik
Kiralık Lokma Arabası
Doğru ve kaliteli malzemeleri kullanıyoruz ,kimsenin midesini bozmuyoruz.

Lokmanın temel malzemeleri vardır bunlar ; un,maya,şeker,tuz,limon ve bazı özel malzemelerimiz bulunuyor. Kullandığımız her malzeme ki buna suyu dahil en kalitelisini kullanıyoruz. Yiyecek sektöründe kullanılan kötü malzemeler çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir.Hayır lokmalarımız tamamiyle en kaliteli malzemelerden yapılarak hijyenik koşullarda üretiliyor.Gerekli kıyafetleri giyen personelimiz size en sağlıklı lokmaları döküyor.Bunca hizmetin verirken bile  uygun fiyatla hayır işlerinizi gerçekleştiriyoruz.

Ekipmanlarımız sürekli temiz ve hijyenik ,kimsenin sağlığıyla oynamıyoruz.

Kullanılan malzeme kalitesinin yanı sıra yapılan kazanlar, şekil verici aparatların temizlik durumu da önemlidir.Şirketimiz yeni, ve kullanıldıktan sonra hemen temizlenen ekipmanlarla lokmasını döküyor. İnsan sağlığının önemini bir kez daha vurgulayarak iş yapıyoruz. Hayır işleri yaptırılırken karşılıklı güven gerekiyor. Hayır yaptıracak kişi bize güvenip bizi hayra aracı yapıyorsa elimizden geleni yapmak borcumuzdur.

Tek kullanımlık çatal ve tabaklarla hizmet veriyoruz.

Yıka ve başkasına ver mantığı ile çalışmıyoruz. Kişisel sağlığın korunması için toplu dağıtımlarımızda tek kullanımlık ekipmanlarla hizmet veriyoruz. Çevre temizliğine de önem veren firmamız dağıtılan yere yakın çöp kovası yok ise, etrafa çöp poşetleri asarak hayrın tam anlamıyla gerçekleşmesini sağlıyoruz.

Stantlarımız her daim düzenli ve temiz.

Hizmet verirken üstünkörü yapmıyoruz. Her daim sunumda da , toparlanmada da hijyen şartlarını uyguluyoruz. Etrafı ve dağıtım yapılan standın temiz görüntüye sahip olmasını sağlıyoruz. Dinimizin temeli temizliktir. Hayrı Arayınız.  Sipariş Hattı: 0 212 907 06 52 - 0 216 397 20 02



  07.07.2023 tarihinde eklendi.   126 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim