• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Lokması

Hayır Lokması


Hayır Lokması

Geleneklerimizin bir parçası olan ve her türlü  davet, mevlit, iş yeri açılışı, ölüm yıldönümleri, düğün ve sünnet gibi  etkinliklerde hayır kazanma maksadıyla dağıtılan hayır lokması; Helal Lokma firması olarak özenle hazırlanmaktadır. Firmamızın Pendik ve Merter'de şubeleri bulunmakta olup; İstanbul'un hemen her noktasında hizmet vermekteyiz. Leziz tatlar, kaliteli ve helal ürünler ile hazırladığımız hayır lokması hizmetimiz için iletişim kuracağınız telefon numaraları: 0 533 241 40 67 ve 0 216 397 20 02'dir. Dilediğiniz an bizimle iletişime geçerek, mobil hayır lokması dağıtımı için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Pendik ve Merter Hayır Lokması Hizmeti

Bazı özel yiyecekler, herkes tarafından tadılır, ikram edilir ve hayırlara vesile olması maksadıyla davetlilere sunulur. Hayır lokması bunların başında gelmektedir. Hem hafif ve lezzetli bir tada sahip olması, hem 7'den 70'e herkesin damak tadına hitap etmesi, hem de ekonomik fiyatlarla sunulması hayır lokması hizmetinin tercih edilmesindeki en büyük kriterler. Helak Lokma firması olarak; ihtiyaç duyduğunuzda İstanbul'un hemen her bölgesinde yanınızdayız. Seyyar olarak istediğiniz bir semtte birkaç saat içerisinde ikramlarınızı hazır hale getiriyor; davetlilerinize özenli bir şekilde sunuyoruz.

Hayır Lokması  Hangi Organizasyonlarda Tercih Ediliyor?

Sokak satıcıları adı altında gösterilen hayır lokması; usta ellerde lezzet bulur. Hayır Lokması olarak firmamız, bünyesinde barındırdığı özel ustalar ve güler yüzlü servis elemanları ile sektörde en çok aranan firmalar arasında yer alıyor. Müşterilerimizden duyduğumuz memnuniyet ise işimizde daha özenli bir çalışma yürütmemizi sağlıyor.

Sıcak olarak servis edilen, pişirildiği gibi sunulan bu eşsiz lezzet için davetlilerinizi ve konuklarınızı güzel bir ikramla memnun etmek için hemen 0 533 241 40 67 ve 0 216 397 20 02 numaralı telefonlarla iletişime geçebilirsiniz. Hayır lokması fiyatlarına, servis elemanları, pişirme için gerekli olan malzemeler, tabak, vb. ürünler dahildir. Hayır Lokmacısı markası ile yılların verdiği deneyimle en lezzetli lokma dökme işlemi için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Düğün, davet, nişan, kına, sünnet, cenaze, ölüm yıl dönümü, kutlama gibi onlarca farklı organizasyonda hayır lokması döktürme hizmeti tercih edilmektedir.



  01.10.2019 tarihinde eklendi.   1024 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim