• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Cenazede Lokma Dağıtan Firmalar

Cenazede Lokma Dağıtan Firmalar


Cenazede Lokma Dağıtan Firmalar

Geleneklerimiz, adetlerimize bakıldığında ve dinimizin değerleri göz önünde bulundurulduğunda cenaze törenlerine önem veren bir toplum olduğumuz görülmektedir. Ailede sevdiğimiz birini kaybettiğimizde, ölen kişinin hayrına sevap işlemek için helva pişirilir, yiyecek ve tatlı dağıtımı yapılır. Bu yiyecekler saygı ve sevgisinden cenazeye gelenler için hazırlanır. Cenazede lokma dağıtan firmalar, profesyonel hizmet vererek, her sayıdan topluluğa yetecek hızda ve kalitede lokma hazırlamakta ve servisini yapmaktadır. Helal Lokmacı olarak Pendik ve Merter’de şubesi bulunan firmamız, sağlığa zararı olmayan ürünler ile lezzetli ve helal lokmalar hazırlamaktadır.

 Cenazede Lokma Dağıtımı Nasıl Yapılır?

Firmamız kendi imalathanesinde, özel makineler ve lezzet ustalarıyla bu işe kendini adamıştır. Cenazede lokma dağıtmak istediğinizde, şerbet, lokma hamuru ve yağ en kaliteli malzemelerden seçilmektedir. Helal Lokmacı, helalinden hayır işlemek isteyenler için adabına uygun hazırlık yapmaktadır. Müşterilerimiz gönülleri rahat bir şekilde cenazede lokma dağıtımı işlemi için firmamızı tercih edebilirler. Lezzeti ve hijyeni test etmek isteyenler için görüşünüze açık şubelerimize gelerek ikramlarımızın tadına bakabiliyor. İstanbul’da iki farklı şubesiyle hizmet veren Helal Lokmacı, müşterilerine güler yüzlü karşılama ve servis hizmeti sunacaktır.

Cenazede lokma dağıtımı işleminde lezzetin yerinde olması için yılların deneyimini sizlerle buluşturacak ustalarla çalışıyoruz. Ekibimiz uzun yıllardır bu işe gönlünü vermiş, hayırsever kişilerden oluşmaktadır. Cenazede lokma dağıtımı sırasında ekibimiz hijyene önem veren giyimleri ve tavırlarıyla içinizin rahat olmasını sağlayacaktır. Siparişi alınan lokma için hamur itinayla hazırlanır. Taze bir sunum için lokma seyyar araçta adreste pişirilir. Profesyonel servis elemanlarımızca cenazeye gelenlere servis edilir.

Cenazede Lokma Dağıtımı Hizmetimizden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Helal Lokmacı firması olarak cenazede lokma dağıtımı hizmetimizden yararlanmak isteyenler, seyyar aracın adresinizde veya cami yakınlarında olacağına karar verecektir. Cenazeye gelen sevdikleriniz için dağıtılacak ve ölen kişinin hayrına dağıtılacak lokmalar, firmamızın ustalarınca hazırlanır ve ücretsiz nakliye aracımızla adresinize gönderilir. Tabak, çatal ve peçete gibi ekipmanları da beraberimizde getiriyoruz. Önceden hazırladığımız lokma hamuru, yerinde pişirilir ve sıcak olarak dağıtılır.

Firmamızın özenli ve kaliteli lokmacı kiralama hizmetini tercih etmek isterseniz, Pendik ve Merter’de bulunan Helal Lokmacı şubelerimize uğrayabilirsiniz. Bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak amacıyla  0216-397-20-02 ve 0553 241 40 67 numaraları arayabilirsiniz.

 


İstanbul genelinde  İstediğiniz Her yerde ve Saatte Düğün, Nişan, Kına, Vefat, Açılış, Asker Uğurlaması ve Aklınıza Gelebilecek Her Türlü Organizasyonlarda Sizin Adınıza İstanbul halkına Ücretsiz Lokma Döküyor ve dağıtıyoruz! Bilgi İçin: 0553 241 40 67 den arayınız

#lokmacı #istanbul #hayırlokması #lokma #seyyarlokmacı #lokmadökülür #hayırsever #lokmasiparişi #istanbullokmacısı #lokmaistanbul #lokmacıistanbul #lokmadöktürme #lokmacıkiralama #lokmacıkiralamafiyatları #lokmatatlısı #hayırişi #açılış #organizasyon #catring #lokmafirmaları #lokmacıfirmaları



  01.10.2019 tarihinde eklendi.   1559 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim