• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
İstanbulda Lokma Döken Firmalar

İstanbulda Lokma Döken Firmalar


İSTANBUL LOKMA

İstanbul lokma, İstanbulluların beğeni ile yediği lokma tatlısı'dır.  Lokma, çok eski zamanlardan bu güne kadar gelen özelliğini kaybetmeyen meşhur bir tatlıdır. Osmanlı zamanından  günümüze kadar gelmiş gün geçtikçe yerini korumuş zaman içerisinde varlığını iylieştirmiştir. 

Lokmacı Kiralama Firması Helal Lokmam İstanbul 

İstanbul'da özellikle cuma günü cami çıkışlarında İstanbul sokaklarında caddelerinde sürekli karşılaşa bilirsiniz. Tüm özel günlerinizde tercih edebileceğiniz lokmacı istanbul, halka lokma,saray lokma,fındık lokma olarak bir kaç çeşidi vardır. Lokmacı arabası ile her an hazır döküme başlana bilir bir sistemi ile basit ve özel bir tercihdir.

İstanbul Lokmacı Kiralama Fiyatları 700 TL'den Başlıyor.

Lokmacılar arasında en ibüyük firma Helal Lokmam bilinir. Çünkü işinin ehli adamlar istanbul lokmacı lokma istanbul, ilk önce hamur yoğurulur, hoşcene mayası katılır tuzu katılır bazı ustalar içine tarçın yada diğer baharat türleride katıyor herneyse hernet kendine özgü tarifi ve tadı vardır. Ondan sonra hamur beklemeye alınır, şeker eritilerek şerbet hazırlanır. kızgın yağda lokmaları kızartarak pişirilir ondan sonra şerbetleyip servise hazır hale getirilir. Afiyet olsun

Lokmacı Kiralama Fiyatları

Son derece güvenilir ve kaliteli hizmetleri ayağınıza kadar getiren firmamız haftanın her günü ara vermeden çalışmaktadır. Lokmacı kiralama fiyatları firmamızda çok daha uygun olup bütçeleri zorlamadan daha fazla kazanç sağlamanıza yardımcı olmaktadır. Firmamızda genel olarak fiyatlar lokma arabaların büyüklüğü ya da genişliğine göre daha farklı olmaktadır. Her zaman firmamızdan alacağınız hizmetlerden memnun kalacaksınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Lokma döktürmeden önce doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşmak isterseniz diye müşterilerimiz tarafından Helal Lokma firmamıza sıkça sorulan soruları ve cevaplarını sizler için bir araya getirdik.

Lokma Döktürmek için Ne Yapmalıyım?

Lokma döktürmek istiyorsanız yasal vergi yükümlülüğü olan ve gerekli sertifikalara sahip firmalarla iletişime geçerek fiyat teklifi alabilirsiniz. Anlaştığınız firmanın Sağlık Bakanlığı'nca onaylı olduğuna dikkat etmelisiniz. 

Lokma Nerede Döktürülür?

Lokma dökme hizmeti evinizin önünde, mahallenizde, iş yerinizde, düğün salonunda, sünnet evinde, sokak başında, caddede, cami önünde, okulda ve mezarlıkta olmak üzere istediğiniz her yerde alınabilmektedir.

Lokma Hizmeti Almak için Resmi İzne Gerek Var mı?

Kamusal alanlar dışında lokma hizmeti almak için resmi izne gerek yoktur. Ancak okul, hastane, kaymakamlık veya belediye gibi kamu binalarının önünde hayır lokması döktürmek istediğinizde kurumu bilgilendirmeniz veya ilgili kurumdan resmi izin almanız gerekecektir.


Lokma Siparişi Verdikten Sonra Bize Düşen Bir Şey var mı?

Lokma dökmek, servis için kullanılacak ekipmanların (tabak, çatal, peçete ve ıslak mendil gibi) teminini yapmak ve servis etmek firmamız tarafından üstlenilmektedir. Lokma siparişi verdikten sonra size düşen herhangi bir iş yükü bulunmaz.

Helal Lokma firmamız lokma dökme, servis ve temizlik gibi işlemleri profesyonel ekibiyle yürütmektedir. Size misafirlerinizle ilgilenmek ve vakit geçirmek için fırsat oluşturmaktadır.

Lokma Aracı için Elektrik Temin Etmem Gerekiyor mu?

Lokma araçlarımız tüm teknik donanıma sahiptir. Bu nedenle lokma dökme için araçlarımıza elektrik temin etmenize gerek kalmaz. Konumlandığımız yer elektrik prizine kolaylıkla ulaşabiliyorsa tercih edebiliyoruz. Aksi halde araçlarımız kendi elektrik sisteminden yararlanmaktadır.

Lokma Firması Seçerken Neye Dikkat Etmeliyim?

Hayır lokmacısı seçerken gerekli yasal izinlere sahip olan, sağlık sertifikalı ürünler kullanan ve faturalandırma yapan firmalar önceliğiniz olmalıdır. Misafirlerinizin memnun kalması için firmanın referansları önemlidir. Profesyoneller ile çalışmak hayır etkinliğinizin istediğiniz gibi şekillenmesinde ve olumsuzluklarla karşılaşmamanızda büyük rol oynayacaktır.

Hayır Lokması Fiyatlarını Nasıl Öğrenebilirim?

Helal Lokma firmamızın uyguladığı İstanbul lokma fiyatları listesine sayfamızda yer verilmiştir. Kişi sayısına göre belirlenen hayır lokması fiyatları hakkında detaylı bilgi almak veya özel sipariş talebinde bulunarak fiyat teklifi almak için bize telefon edebilirsiniz. Vaktiniz varsa İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan şubelerimize de uğrayabilirsiniz.

İstanbul'un Her Yerine Lokma Hizmeti Veriyor Musunuz?

Firmamız İstanbul'un tüm ilçe ve semtlerine seyyar arabası ile gelerek lokma dökme hizmeti vermektedir.

Nasıl Lokma Siparişi Verebilirim?

İstanbul'da lokmacı arıyorsanız, uzun yıllardır sektörde hizmet veren, profesyonel ve kurumsal kimliğe sahip ve referansları bulunan firmamızla, İstanbul lokma iletişim sayfamızda yer alan bilgilerimizi kullanarak irtibat kurabilirsiniz.

Helal Lokma müşteri memnuniyetini ön planda tutan, profesyonel çalışanları ve mesleğinde uzman ustalarıyla hizmet veren bir İstanbul lokmacı firmasıdır.

İstanbul lokma fiyatı ile ilgili bilgilendirici ve detaylı bir açıklama yapmaya çalıştık.Tabloda ayrıntılı olarak lokma fiyatlarımız bulunmaktadır,.

LOKMA FİYATLARIMIZ

Pazartesi - salı - çarşamba 
300 kişi 550 TL 
500 kişilik 650 TL 
600 kişilik 700 TL 
1000 kişilik 1000 TL 

Perşembe 
500 kişilik 650 TL 
600 kişilik 700 TL 
1000 kişilik 1000 TL 

Cuma 

500 kişilik 700 TL 
1000 kişilik 1000 TL 
1500 kişilik 1500 TL 

Cumartesi - Pazar 

500 kişilik 650 TL
600 kişilik 700 TL 
1000 kişilik 1000 TL 
1500 kişilik 1500 


Her tabakta 3 tane İZmir lokma yani Kandil simidi gibi büyük lokmalar oluyor. Saray lokma yani misket şeklinde olandan isterseniz 5-6 tane her tabağa konmaktadır. 2 tane ustamız gelir. Özel lokma logolu Çadır altında sıcak olarak lokmalar hijyenik ortamda sıcak olarak ikram edilir. Pancar şekerinden üretim yapılıyor. Yudum yağ kullanmaktayız. Tatlı yada tuzlu olarak isteyenlere sunulmaktadır. Yoğunluk sebebi ile lütfen en az 2 hafta önceden rezervasyon yaptırınız. 150 TL kapora almaktayız.

Mobil araçta lokma döktürmek isterseniz fiyatlarımız :

500 kişilik 700 TL  ( cuma saati hariç ) 
1000 kişilik 1200 TL 
1500 kişilik 1800 TL 
2000 kişilik -2000 TL 

Hayır Lokması Döktürmeye Karar verdiğinizde aşağıda ki bilgileri iletiniz.. 

Tarih :
Saat :
Adres :
Hayır sahibi adı soyadı :
Telefon numarası :
Yedek telefon numarası :
Kimin adına dağıtılacak :

Lokma Dağıttırmak ve Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşınız. 0 553 241 40 67 



  22.09.2015 tarihinde eklendi.   3372 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim