• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Lokması Fiyatı

Hayır Lokması Fiyatı


Hayır Lokması Fiyatı

Hayır lokması kimi zaman ölmüşlerin hayrına kimi zaman da düğün, sünnet, iş yeri açılışı gibi organizasyonlarda bir sevinci paylaşmak için dağıtılmaktadır. Ağız tadımıza en çok uyan ve geleneklerimizde önemli yere sahip olan hayır lokması için sipariş vermek isteyenler, helal malzemeler kullanan ve hijyene önem veren firmaları tercih etmeye çalışıyor. İstanbul’un en büyük hayır lokmacısı olan Helal Lokmacı firmamız, hazırlık ve pişirme aşamasında sağlığa zararlı herhangi bir ürün ve malzeme kullanmaz. Kalitemizi test etmek isterseniz, sizleri Merter ve Pendik’te bulunan şubelerimize davet ediyoruz.

Hayır Lokması Fiyatı Ne Kadar?

Kermes, mevlid, festival, şenlik veya cami önlerinde hayır kazanmak için hayır lokmacısına ihtiyaç duyduğunuzda en kaliteli ürün ve güler yüzlü servisimizle hizmetinizdeyiz. Helal Lokmacı firması olarak malzemelerimiz birinci kalitededir. Lokmanın kızartılacağı yağ ayçiçeği yağı olup, seyyar aracın kurulacağı alanda ilk kez açılacak şekilde adrese ulaştırılır. Her ürün ilk kez sizin organizasyonunuzda kullanılan malzemelerden oluşur. Ürünlerimizde glikoz ve mısır şurubu gibi zararlı katkı maddelerine yer vermiyoruz. Hamur hazırlığımız organizasyon saatinden birkaç saat önce hazırlandığından tazeliğini korumaktadır.

Hayır lokması hazırlıkları tamamlandıktan sonra firmamız ücretsiz nakliye aracıyla alanda dökülecek lokma seyyar aracını adresinize ulaştıracaktır. Usta ellerde hazırlanan lokma, alanda el değmeden dökülür. Güler yüzlü servis elemanlarımız her misafire tabak, çatal ve peçete ile dağıtımı gerçekleştirir. Hayır lokması fiyatı, hazırlanacak lokma sayısına ve adresinize göre değişecektir. İstanbul’un en büyük hayır lokmacısı Helal Lokmacı firmamız, kaliteyi ekonomik fiyatlarda sunmaktadır. Hayır işi yaptığının bilincinde olan firmamız, helalinden lokma üretimi ve dağıtımı hizmeti almak isteyenler için gönülden hizmet vermektedir.

İstanbul’un En Büyük Hayır Lokmacısı

Helal Lokmacı firması olarak İstanbul’un her noktasına nakliye aracımızla ulaşım sağlıyoruz. Organizasyonun büyüklüğünün üretim kalitemizi etkilemesine izin vermiyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız, rezervasyon usulüyle çalışmalarını sürdürmektedir. Böylece en kaliteli işleri en ekonomik fiyatlarda sunuyoruz. İstanbul’da hayır lokmacısı kiralamak istediğinizde firmamızın 0216 397 20 02 ve 0553 241 40 67 iletişim numaralarını arayarak bilgi alabilirsiniz.



  06.10.2019 tarihinde eklendi.   884 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim