• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Seyyar Lokma Arabası

Seyyar Lokma Arabası


Seyyar Lokma Arabası

Seyyar lokma arabası hizmeti veren Helal Lokma firmamız, Merter ve Pendik merkezli olup; İstanbul'un hemen her noktasına mobil lokma standı ile ulaşmaktadır. Üretimlerimizi direk olarak etkinlik alanında gerçekleştirmeyiz. Bu sayede hem sıcak servis hizmeti sağlanmış, hem de taze olarak ikram edilmiş olacaktır. Lezzetli ve eşsiz lokma lezzeti için tercih edebileceğiniz firmamız, dilediğiniz kişi sayısına göre  lokma dökme işlemi yapmaktadır. Bu işlem süresince konuklara hizmet verecek ekip arkadaşlarımız, özverili çalışmaları  ve güler yüzlü iletişimi ile herkesin teşekkürüne layık görülmektedir. Siz de etkinlik ve organizasyonlarınızda davetlilerinize lokma ikramında bulunmak isterseniz, 0 553 241 40 67 ve 0 216 397 20 02 numaralı telefonlardan bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

Seyyar Lokma Arabası ile İstediğiniz Herhangi Bir Konumda Sizinleyiz!

İstanbul'un hemen her noktasında hayır lokması döküyoruz. Profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile sağladığımız hizmette, lezzet ve kalite en önemli prensiplerimiz. Üretimini gerçekleştirmiş olduğumuz seyyar lokma arabası hizmetimizde, hijyen ve temizlik standartlarını da elden bırakmadan; en lezzetli lokmaları dökmek üzere dilediğiniz bir konumda yanınızdayız. Organizasyonlarınızda, cenaze ve ölüm yıl dönümlerinde, insanların hayır dualarını almak maksadıyla döktüreceğiniz bu eşsiz lezzet; geleneklerimizin bir parçasıdır. Yüz yıllardır Osmanlı döneminden beri süre gelen, lezzeti hiç değişmemiş, herkes tarafından beğenilen bir ikram çeşididir. Seyyar lokma arabası İstanbul genelinde faaliyet gösteren ekiplerimiz, hazırlamış olduğu lokmaları sıcak ve taze olarak ikram etmektedir.

Seyyar Hayır Lokması Hizmeti

Hayır lokması adı altında verdiğimiz hizmet kapsamında, ekip ve ekipmanlardan tutun da, tatlı için gerekli ham maddelerin temin edilmesi, pişirilmesi, servis edilmesi ve servis için gerekli malzemelerin (tabak, vs.) tedarik edilmesi dahildir. Gönül rahatlığı ile bizlere hayır lokması döktürebilirsiniz. Hizmetlerimizde amacımız, davetli ve konuklarınıza en güzel lokma lezzetini sunabilmek, bunu yaparken de temizlik ve hijyen kriterlerini öncelik olarak almaktır. Nakliye, eleman ücretleri, stand ve diğer malzemeler fiyata dahildir. 0 553 241 40 67 ve 0 216 397 20 02 numaralı telefonlardan bize ulaşarak ücretsiz fiyat teklifi alabilir, hayır lokması döktürme ile ilgili aklınıza takılan soruları iletebilirsiniz.



  07.10.2019 tarihinde eklendi.   1379 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim