• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Pendik Çarşı Cami Lokma

Pendik Çarşı Cami Lokma


Helal lokma İstanbul Pendik'te sizlere lokma dağıtım hizmeti sunmaya devam ediyor. Hayır lokması döküyor hayırlara vesile oluyoruz. Her gün İstanbul'da bir noktada hayır lokması döken firmamız sizlerde arayıp Rezervasyon yaptırarak sevdiklerinizin hayrına lokma döktürebilirsiniz.

Lokma döktürmek için yapmanız gereken tek şey bizi aramak daha sonrasında biz kaydınızı alıyoruz İstanbul'da siz nerede lokma döktürmek istiyorsanız ustalarımız oraya geliyor standına kuruyor ve kaç kişilik dağıtım yapılacaksa ustalarımız oradan sıcak olarakdan çıtır çıtır lokmaları hazırlamakta ve dağıtımını gerçekleştirmektedir.

Lokma döktürmek için yapmanız gereken tek şey bizi aramak daha sonrasında biz kaydınızı alıyoruz İstanbul'da siz nerede lokma döktürmek istiyorsanız ustalarımız oraya geliyor standına kuruyor ve kaç kişilik dağıtım yapılacaksa ustalarımız oradan sıcak olarakdan çıtır çıtır lokmaları hazırlamakta ve dağıtımını gerçekleştirmektedirler. Hayırlı lokması döktürmek için bizlere ulaşın 0 216 397 20 02 den hemen şimdi arayın.




  19.12.2019 tarihinde eklendi.   1038 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim