• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
İstanbul’da lokma döküyoruz

İstanbul’da lokma döküyoruz


Kıymetli misafirimiz öncelikle web Sitemize hoşgeldiniz. Biz helal lokma ekibi olarak uzun yıllardır İstanbul'da hemen hemen her camide camii çıkışında lokma dağıtıyoruz. Müşterilerimiz bizlere ulaşıyor ve sevdiklerinin ölmüşlerinin ruhuna lokma dağıtmak istediklerini belirtiyor. Bizlerde helal lokma ekibi olarak bizi nereye çağırdı iseler oraya gidiyoruz ve sıcak olarak lokma döküyoruz.

Sizlerde İstanbul'da lokma döktürmek istediğinizde bize ulaşınız. Helal lokmam ekibi mobil araçlarıyla istediğiniz yere geliyor 500 kişi ile 5000 kişi arası mobil araçlarda lokma döküyor. Hayır lokması döktürmek isterseniz bizimle iletişime geçiniz. Ustalarımız lokma Dağıtımı yapılacak yere 2 saat öncesinde gidiyor hazırlıklarını yapıyor ve sıcak olarak lokma dağıtıyor.

Lokma dağıtımı için ihtiyaç olacak tabak çatal vs her şeyi biz getiriyoruz. Kimin adına dağıtılacaksa o kişinin adını yazıyor ve ruhuna Fatihalar yollayarak lokmalarımızı dağıtıyoruz.İstanbul'da Pendik maltepe tuzla kurtköy bostancı Ataşehir Kadıköy ferhatpaşa Kağıthane kozyatağı esenler Fatih Alibeyköy esenyurt yani kısaca anadolu yakası ve avrupa yakasında lokma dağıtım hizmetleri sunuyoruz. Hayır lokması dağıtmak istediğinizde bize ulaşın.




  21.12.2019 tarihinde eklendi.   1021 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim