• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır lokma arabası

Hayır lokma arabası


Hayır lokması kiralama Servisi olarak sizlere mobil araçlarımız da sizler adına hayır lokmasını döküyoruz. Sizlerde Ölülerinizin arkasından hayır yapmak için lokma döktürebilir bizlere ulaşabilirsiniz. Hayır lokması arabalarımız İstanbul içinde siz nereye çağırırsanız geliyor.

Araçlarımızda birlikte iki tane ustamız geliyor ve çağırdığınız yerde sıcak olarak lokmaları döküyor şerbetli ve şerbetsiz olarak hayır lokması döküyoruz. Bugüne kadar İstanbul'da bir çok mekanda bir çok cami çıkışında lokma dağıttık müşterilerimiz oldukça memnun kaldılar. Lokmalarımız çıtır çıtır ve sıcak olarak sizlere dağıtılmaktadır.

Hijyen konusuna Ve müşteri memnuniyeti ne önem veren firmamız sizlerin memnuniyeti için elinden geleni yapıyor. İstanbul'da hayır lokması döktürmek isterseniz bize ulaşınız. Hayır lokması döktürmek için yapmanız gereken tek şey var iletişim kısmından bizim telefon Numaralarımızı aramak müsaitlik tarihimize göre siz nerede isterseniz lokma arabamız gelir ve sıcak olarak lokmaları döker.


Lokmacı kiralama hizmeti için günler öncesinden aramanız gerekmektedir zira İstanbul'da yoğun bir hizmet şeklinde çalışıyoruz.



  21.12.2019 tarihinde eklendi.   825 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim