Okullarda Hayır Lokması

Lokma Dökme Arabası hizmetimiz İstanbul genelinde devam ediyor. Lokma Döktürmek istediğinizde bir telefon kadar yakınız.

Lokmanın tadı sokakta güzeldir, ancak insanlar seyyar lokmacılara güvenmiyor.Bu yüzden samimi sokak lokmacılarından uzak durup dükkanlara yöneliyorlar. Her zaman seyyar olarak satılan tatlıların hijyeninin korunması zor oluyor, bir çok tatlıcı da bu hijyeni koruyamıyor.İnsanlar da haklılar dükkanlara yönelmek konusunda. Ancak şirketimiz belirli yerlerde seyyar olarak  lokma döküp satmak üzerine kurulmuş değil, özel siparişle ekipmanlar hazırlanıp dağıtılması istenen bölgeye hijyen kurallarınca stant kuruyoruz.Sipariş alındığında taze ürünleri sunuyoruz. Bunu da en kaliteli hizmetle en uygun şekilde yapıyoruz.

Hayır Lokması Dağıtımı İstanbul
Lokma Dökme Arabası Kiralama

İnsan sağlığı en önem verdiğimiz unsurdur.Yiyecek sektöründe  malzeme kalitesi insan sağlığını çok etkiler bu yüzden ürünlerimizde en iyi kaliten malzemeler kullanıyoruz. Genel olarak hayır işleri için yaptığımız bu lokma işini daha fazla para kazanmak hırsıyla bazı düzenbazlar kalitesiz malzeme ve ekipmanlar kullanıyor. Bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılmalıdır. Özellikle hayır işine aracı olan şirketlerin veya şahısların daha bir dikkatli davranması gerekiyor bu hayır lokması dağıtım işinde.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

yukarı