• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Lokmacı Fiyatlarıiyat
Kanber Lokma 6806 2 Yorum

Sipariş Hattı

LOKMACI FİYATLARI

Bu makalemizde sizlere lokmacı ve lokmacı fiyatları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Lokmacı Kiralama Fiyatları

Kaliteli hizmeti ve sağlıklı ürünleri ile Helal Lokma olarak uygun lokma kiralama fiyatlarımızla sizlerin hizmetindeyiz.

İstanbul Lokmacı denildiğinde akla ilk gelen firma Helal Lokma olarak uzun yılardır sizlerin hizmetindeyiz. Sağlıklı ve hijyenik ürünlerimiz ile dilediğiniz an ve yerde sizlere hizmet vermekteyiz. Uygun fiyatlı olarak dikkat çeken firmamız alanında uzman personeller ile ürünlerimizi sunmaktadır.

En Uygun Lokmacı Fiyatları 3.000 TL'den Başlıyor.

Sadece kaliteli ürün sunmakla kalmayan firmamız aynı zamanda etkinliğiniz başlangıcından bitimine kadar sizlerin yanında olmaktadır. Belirleyeceğiniz sayıya göre hizmet vermekteyiz. İster 100 kişilik ister daha fazla misafir sayınıza göre hazırlıklarımızı yapmakta ve kusursuz bir sunum yapmaktayız. Gönül rahatlığı içinde tercih edebileceğiniz firmamız ile kaliteli ve sağlıklı ürünlerimizi misafirlerinize ikram edebileceksiniz.

500 Kişi ve Üstü Misafir İçin Hayır Lokması Hizmeti

Her türlü toplu etkinliğiniz için rahatlıkla kaliteli lokma hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Her zaman kaliteyi ve uygun fiyatı sunan firmamız sizlere sağlıklı ürün sunmak için sürekli çaba göstermektedir. Uzun yılların verdiği tecrübe ile misafirlerinizin sayısı ne kadar olursa olsun her zaman kaliteli hizmet vermekteyiz. Her 100 kişi için ayı ayrı fiyatlandırmamız bulunmaktadır.

Bu kapsamda ister yıl dönümü olsun ister düğün veya mevlit olsun gönül rahatlığı içerisinde firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. Lokma denildiğinde akla ilk gelen firmamız ile tüm etkinlerinizde misafirlerinizin memnun ayrıldıklarını göreceksiniz. Damaklarında kalan lezzeti her zaman hatırlayacaklar. Bu hizmetimizden yararlanmak için yapmanız gereken sadece firmamız ile irtibata geçmek ve dilediğiniz miktarda ürün ve yeri bizlere bildirmek.

Her Zaman Sağlıklı ve Kaliteli Lokma Hayrı Firması

Sadece adı değil kendi de helal lokma olan ürünlerimiz herkes tarafından bilinen ve kullanılan ürünlerden yapılmaktadır. Hiçbir zaman kalmış veya tarihi geçmiş ürünler kullanılmamaktadır. Lokma kiralama fiyatları olarak da dikkat çeken firmamız İstanbul’un her yerinde hizmet vermektedir.

Sağlıklı ve hijyenik ürünlerimiz saklanma koşullarında muhafaza edilmekte ve tek sefer kullanılmaktadır. Her müşterimiz için özel olarak üretilmektedir. Bu nedenle misafirlerinize gönül rahatlığı için de ikram edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmek. Geri kalan tüm işlemler alanında tecrübeli ve uzman personellerimiz ile dilediğiniz yere kadar getirilip yapılacaktır.

İstanbul Lokma Helal Lokma

İstanbul kaliteli lokma denildiğinde akla ilk gelen firma olan Helal Lokma olarak sadece lokma üretmiyoruz. Amacımız müşterilerimizin yüzündeki memnuniyet belirtisini yakalamak. Bunun için çalışmakta ve her geçen gün daha iyiyi bulmaya çalışmaktayız. Sağlık ve kalite standartlarına göre ürettiğimiz tüm lokmalar aynı tat ve kalitededir.

Şunu biliyoruz ki her misafirin damağında aynı lezzet tüm misafirlerin memnun ayrılmalarını sağlar. Helallokma.com web adresimizi ziyaret ederek yaptığımız işler ile ilgili bilgi alabilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz. Fiyatı, lezzeti ve kalitesi ile Helal Lokma olarak sizlerin hizmetinde olmaya devam etmekteyiz. Yapmanız gereken bizimle irtibata geçmek. Hepsi nu kadar.

En Ekonomik Hayır Lokması Fiyatı 3.000 TL'den Başlıyor.

Son zamanlarda İstanbul'da da sık sık görmeye alıştığımız lokmacılar aslında osmanlı döneminde çok yaygındı. Osmanlı da sarayda özel bir durum olduğunda mesela yeni bir şehzade doğdu diyelim hemen o zamanın sultanı sokaklarda ki vatandaşlara sıcak lokma dağıttırırdı. Yada birisi vefat ettiğinde yine lokma dağıtımı yapılırdı.

Helal Lokmam ekibi

Unutulmaya yüz tutmuş bu güzel hayır vesilesi olan hayır lokması hizmetini istanbul da canlandırmaya çalışan bir ekibiz. İstanbulluların çok ilgisini çeken bu hizmetimizi görenler bizden kart istiyor ve onlarda bizi çağırtıyorlar.

Lokmacı

Lokmacı Fiyatları kişi sayısına ve gidilecek yerin uzaklığına göre değişiklik göstermekle birlikte tahmini kişi başı 1 TL ye geliyor. Bu fiyata tabak çatal ulaşım ve diğer tüm masraflar dahil yalnız makina ve elemanlar en az 500 kişilik olması durumunda gelebilmekteler.. Eğer az sayıda bir lokma ihtiyacınız varsa size adrese teslim mağazamızdan yollayabilmekteyiz..

Hayır Lokması

Hayırlara vesile olması sebebiyle bu hizmetimize sizlerde destek verebilirsiniz.. Hayır lokması döktürmek için bize ulaşınız.


Sipariş Hattı


Yorumlar (2)


  • avatar

    Sıla Gökhan 4 yıl önce

    Tuzla’da 2 ay önce lokma döktürdük elemanlarınızın hizmeti olsun lokmanın tadı olsun her şey mükemmeldi Allah razı olsun.

  • avatar

    Yusuf Aslan 4 yıl önce

    600 kişilik lokma döktürecektim fiyatı ne kadara geliyor?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim